PRE gala 2018

104_9644

Afgelopen weekend (20/21 januari) was het een groot feest bij ALSV Quintus. Een heleboel Pre-studenten en hun introducés hebben voor een geweldige avond gezorgd. De DJ draaide de leukste nummers en de fotograaf, Dennis Herman, maakte een heleboel prachtige foto’s, die inmiddels allemaal al op de site staan! Ga ze dus snel bekijken, indien je dat nog niet gedaan hebt :)

Alle gasten werden ontvangen met een glaasje kinderchampagne en konden daarna meteen de dansvloer op. De zaal liep al snel vol en even later werd er volop gedanst. Tussendoor pakten mensen ook wat chips of wat bittergarnituur en kochten drankjes aan de bar, om daarna weer los te gaan.
Natuurlijk werd er ook tijd gemaakt om met vrienden naar de fotograaf te gaan en lekker veel foto’s te schieten. Want alle mooie jurken/pakken en maskers moesten wel vastgelegd worden!
Aan het eind van het feest ging er ook een camera de zaal rond om wat spontane fotootjes te maken.

Wij bedanken iedereen voor de geweldige opkomst en een super leuke avond!

Liefs, Bestuurtje XI