Kick-off pre-university college

SAMSUNG CSC

 

Maandag 9 oktober zaten de nieuwe eerstejaars pre’ers voor het eerst in de collegebanken. Na een inleiding van Annebeth, gevolgd door een praatje van pre-student (en overigens ook bestuurder van PREunion) Gijs van Bremen, maakten de leden kennis met onze leuke studievereniging PREunion. In de pauze stroomden de eerste inschrijvingen al binnen! Het was enorm leuk om te zien dat alle nieuwe studenten het nu al erg goed met elkaar kunnen vinden. Tijdens het speeddaten werd er dan ook veel gelachen en ook het lunchen was een gezellige boel.

Ook in de Hooglandse Kerk was het standje van PREunion drukbezocht en hebben wij veel nieuwe, enthousiaste leden mogen verwelkomen bij onze vereniging. De photobooth viel bij de leden, zowel de eerstejaars als bij de tweedejaars, zeer goed in de smaak. Klik hier om de prachtige foto’s te zien die hier zijn gemaakt!

Wij willen de eerstejaarsleden enorm bedanken voor hun enthousiasme en gezelligheid op de eerste dag in de Oude Sterrewacht. Wij kunnen niet wachten om jullie een leuke tijd te bezorgen en veel leuke activiteiten met jullie mee te maken. Bekijk vooral even de agenda, zodat je geen van de activiteiten hoeft te missen!

Ben je nog geen lid? Schrijf je dan nu in zodat je alle activiteiten nog bij kan wonen! Hopelijk zien we jullie allemaal 29 oktober bij de introdag, tot snel!